Bröllopsfotografering

Vi vet inte riktigt vad vi ska säga… Nu, för första gången kommer dagen tillbaka till oss. Det var länge sedan vi grät såhär mycket, såklart av lycka. Det sättet du fångat dagen på, det går inte att beskriva med ord. Det är ren och skär MAGI! Herregud! Du är så otroligt duktig och vi är såå tacksamma för allt du gjort för oss! 

 – Helena och Andreas 2018

Kärlek Is The Shit

Ja, kärlek is the shit. Så enkelt är det. Om vi räknar bort första kaffekoppen på morgonen, potatismos och vin på altanen så är kärlek det jag tycker allra mest om. Kanske i omvänd ordning, okejdå. Det spelar ingen roll om det är kärlek som i valsa omkring i köket tillsammans medan gröten kokar eller om det är er bröllopsdag. Att få jobba som bröllopsfotograf är något av det bästa som finns, det hamnar nog ändå som nummer ett på listan av saker jag tycker mest om här i livet.

Om det fanns en bröllopsdans så hade jag dansat den, en kärleksdans! För jag är nog lite kär i kärleken. Så grattis till ert kommande bröllop, oavsett var och när och hur så kommer det att bli fantastiskt och det kommer vara kärlek. Det är ju ändå det som räknas.

Kan ni tänka er 10 år framåt i tiden, eller 40 år? När ni sitter och ser tillbaka på er bröllopsdag och tänker på hur fantastisk den var? Tänk då att kunna se bilder och känna den där känslan återigen. Det är mitt mål med att fotografera ert bröllop. Att få ta bilder som känns, på riktigt. Och som ni kan minnas som en riktig kram i hjärtat. Och med ett leende på läpparna. Kanske med ett skratt också. Gärna för mig.

Bröllopsbilder

Nämnde jag att jag tokälskar kärlek? Ni vet såndär riktigt nästan-kissa-ner-sig kärlek? Låt mig fånga när ni tittar på varandra och ser det finaste ni vet. Eller när era vänner grinar glädjetårar och svärfar torkar tårar med skjortärmen. När ni gapskrattar tillsammans, sådär så det nästan gör ont i magen. När jag snubblar för att jag är så inne i kameran. Då kan vi också skratta.  När mamma håller tal och när någon sjunger så vi får gåshud på hela kroppen. Ni vet, kärlek.

Se fler bilder

Hej, Jag Är Jennifer!

Jag är lite kär i kärlek och jag tycker att något av det vackraste som finns är gapskratt. Ni vet det där skrattet som kommer riktigt från magen? När jag får en puss på pannan av min sambo eller när jag ser två personer som älskar varandra säga det vackra ordet ja på sin bröllopsdag, då är jag som lyckligast. Eller när jag får äta potatismos och köttbullar, det står också högt upp på listan av saker som gör mig lycklig.

Vi är så nöjda med dig som fotograf. Du gjorde så mycket mer än att bara fotografera. Du skickade glada och peppande mail veckor innan bröllopet och hade sånt engagemang från start till mål. Vi skakade av nervositet hela förmiddagen innan bröllopet. Men under fotograferingen fick du oss att slappna av och vi var i nuet. Du gjorde detta till en fantastisk stund. Du kan din grej.

– Sofia och Mathias 2018

mer än bara en fotograf

Vad gör en bröllopsfotograf då? Jo jag brukar springa runt med kameran i näven och tokle en hel dag. Ni vet le sådär mycket att det krampar i kinderna efter en stund. Sen kanske jag skrattar en hel del, jag är rätt bra på det. Jag kan även slänga ur mig några glädjetjut och dansa lite tokigt, ja på riktigt alltså, när jag fångar just den där bilden. Mest fotograferar jag ändå, gärna mycket och gärna kärlek.

Jag är inte bara er bröllopsfotograf, jag är som en liten minikompis som hänger med och har koll på läget. Jag plockar bort blommor som fastnat i klänningen, jag drar dåliga skämt när ni är nervösa. Jag kanske sjunger litegrann, med största sannolikhet fel låttext. Jag ser de där ögonblicken som ni kanske missar när ni har fullt upp att kramas och njuta. De där ögonblicken som ni kan se tillbaka på i efterhand.

Vi behövde inte vara oroliga för att du inte skulle fånga de allra viktigaste ögonblicken – vilket var väldigt tryggt! Vi behövde liksom inte tänka så mycket utan allt flöt bara på vilket var en fantastisk känsla! Egentligen så känner man väl sig aldrig bekväm när man står framför en kamera (vi gör inte det i alla fall) men med dig var det som att man ibland glömde bort att man blev fotat. SÅ tryggt & bekvämt kändes det! Och hur du lyckades fånga alla känslor utan att vi visste om det! TACK.

– Ellen och Marcus 2018

Hur Går Det Till?

Ja och hur går det här med att boka en bröllopsfotograf till då? Om ni vill dela ert bröllop (som kommer bli helt magiskt) med mig så kan ni skicka en förfrågan och se om jag är ledig ert datum. Ni får ett svar från mail så fort jag fått i mig lite kaffe och öppnat mailen.

Om jag är ledig ert datum (tjoho) så bokar vi in en fika, middag eller minidejt där vi träffas och lär känna varandra lite bättre. Och för att fika och mat är himla gott. Jag vill ju höra allt om ert bröllop och era tankar och önskemål. Detta brukar också vara ett toppentillfälle att få svar på era frågor. (Som varför jag alltid har minst en strumpa ut och in) Vi kan träffas på ett fik någonstans eller så kommer jag hem till er. Om ni bor många mil bort så fungerar även skype bra, då kan vi fika ändå, fast på varsitt håll. Detta ingår i alla mina färdigbakade bröllopspaket. Om ni har andra önskemål och drömmar för ert bröllop än vad som ingår i mina paket så shoot, tell me! Jag specialbakar gärna så att det passar just ert bröllop som bäst.

Skicka en förfrågan

Skicka en förfrågan till mig för att se om jag är ledig via mitt bokningsformulär. Let the magic begin!

Get to know me over fika

Vi träffas och fikar eller äter middag och pratar igenom alla era tankar och drömmar. Detta är ett perfekt tillfälle att lära känna varandra. Och hallå? Fika!

Dagen D

Ballonger, tutor och jubel, er bröllopsdag är här. Fotografering, kärlek och ännu mer kärlek.

Happily ever after

Livet som gifta börjar och era bilder och eventuella produkter levereras och ni kan återuppleva er dag om och om igen.

Tjoho, vi vill gärna ha med dig!

Tycker du att brevduva går för långsamt och röksignaler är lite knepigt? Inga problem, du kan skicka din förfrågan via mitt formulär, betydligt smidigare.
Skicka förfrågan
Vi är så glada att just DU var med och förevigade vår dag. Tack tack tack! Du är fantastisk!

– Ellen och Marcus 2018

Vad ingår i mina bröllopspaket?

Fika Och Gött Häng (Aka Planeringsmöte)

I alla bröllopspaket ingår (minst) ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Vi fikar (såklart) och lär känna varandra. Jag vill höra allt om ert bröllop! Vill ni sedan ses ännu en gång när det närmar sig för att gå igenom alla detaljer så gör vi självklart det, mer fika, mer gött häng med er. Mums!

Provfotografering

I mina paket ingår en parfotografering mini. Detta är en riktig mysstund när ni får känna på hur jag jobbar för att inte behöva vara lika nervösa på er stora dag och jag får möjlighet att se er kärlek lite i förväg. Ni får känna på hur kul det är! Dessa bilder är det många som har använt i sina inbjudningskort eller på sin bröllopshemsida. 

Mitt Fulla Stöd (Well Ofcourse)

För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver. 

Fotograferingen

I alla mina bröllopspaket så ingår det de valda antalet timmar som jag är med och förevigar er dag. Såklart! Under dessa timmar fotograferar jag för fullt och vi kanske skrattar en del (läs mycket) och det kan hända att jag gråter en skvätt i ren lycka. Så att jag fotograferar er dag helt enkelt. Let the magic begin!

Resa Och Boende

Jag älskar att resa och inte minst för bröllop. Därför ingår i mina större paket (9 och 12 timmar) resa och boende inom Sverige. Så bor ni långt från Göteborg, inga problem, jag kommer ändå. I mina röda gummistövlar och med min resväska, ready for work.

Bildbehandling

För att era ögonblick ska få det där lilla extra, förutom er bröllopsaura, så lägger jag ner mycket tid på att bildbehandla och redigera era bilder. Det är också i den här delen av processen som jag sätter ”min prägel” på bilderna för att de ska gå i en enhetlig stil. Några bilder blir svartvita, några i färg. Vad jag tycker passar allra bäst för att framhäva känslan helt enkelt.

Massa Bilder Såklart

I varje paket står ett visst antal bilder som också ingår. Dessa levereras till er efter bröllopet via ett webbgalleri i både högupplöst format och webboptimerade (yeah tekniskt ord, men tänk mindre filer som fungerar bättre på nätet). Från galleriet kan ni smidigt ladda ner era bilder och spara dem på lämpliga ställen (inte under mattan) eller dela med era nära och kära.

Bröllopspaket

Tolv Timmar

12 TIMMAR FOTOGRAFERING
Under tolv sammanhängande timmar följer jag med er på er bröllopsdag. Ett heldagspaket för att ingenting ska missas. Från det att brudklänningen tas på tills dess att ni står och dansar med nära och kära på dansgolvet så finns jag där med kameran i handen. Skratten, glädjetårarna och kramarna. När ni säger det vackra ordet ja. När era släktingar och vänner håller känslosamma tal. När ni kysser varandra för första gången som gifta. Alla de där stunderna som ni kanske inte ser mitt i allt annat, de stunderna ser jag.

KVÄLLSPORTRÄTT
Ljuset precis innan solen går ner och strax efter är något alldeles extra, vare sig solen är så tydlig eller inte. Att ta en kvarts paus i middagen och få gå iväg en liten stund och tokmysa, bara ni två, och jag då som ett evigt tredje hjul och ta lite kvällsporträtt brukar vara en av de mest uppskattade delarna av dagen.

PLANERINGSSMÖTE
I alla bröllopspaket ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Är det något speciellt jag behöver veta? Ska ni åka helikopter? Ska ni ha ett hemligt bröllop i trädgården hemma? Let me know! Det är också ett tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop!

PROVFOTOGRAFERING
Vid ett tillfälle som vi bestämmer tillsammans gör vi en mindre fotografering, om ni vill. En liten minidejt för er två att njuta av varandra mitt i bröllopsplaneringen.

FULL SERVICE (såklart)
För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver.

SAMTLIGA BILDER
Ni får samtliga utvalda bilder från dagen som jag väljer ut åt er. Jag lovar att ni kommer att få det bästa av det bästa. Bilder är högupplösta och redigerade bildfiler  som levereras till er via ett webbgalleri.

RESA OCH BOENDE 
Jag älskar att resa och inte minst för bröllop. Därför ingår resa och boende inom Sverige. Så bor ni långt från Göteborg, inga problem, jag kommer ändå. I mina röda gummistövlar och resväska.

39 000 kr

Nio Timmar

9 TIMMAR FOTOGRAFERING
Under nio sammanhängande timmar följer jag med er på er bröllopsdag. Ni väljer själva vilka delar av dagen ni vill att jag följer med på. Kanske från förberedelsernas pirriga förväntan till större delar av middagen. Oavsett vilka delar av dagen jag är med på så kommer ni att få ovärdeliga stunder fångade på bild från en av de bästa dagarna i ert liv.

PLANERINGSSMÖTE
I alla bröllopspaket ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Är det något speciellt jag behöver veta? Ska ni åka helikopter? Ska ni ha ett hemligt bröllop i trädgården hemma? Let me know! Det är också ett tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop!

PROVFOTOGRAFERING
Vid ett tillfälle som vi bestämmer tillsammans gör vi en mindre fotografering, om ni vill. En liten minidejt för er två att njuta av varandra mitt i bröllopsplaneringen.

FULL SERVICE (såklart)
För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver.

SAMTLIGA BILDER
Ni får samtliga utvalda bilder från dagen som jag väljer ut åt er. Jag lovar att ni kommer att få det bästa av det bästa. Bilder är högupplösta och redigerade bildfiler  som levereras till er via ett webbgalleri.

RESA OCH BOENDE 
Jag älskar att resa och inte minst för bröllop. Därför ingår resa och boende inom Sverige. Så bor ni långt från Göteborg, inga problem, jag kommer ändå. I mina röda gummistövlar och resväska, ready for work.

33 000 kr

Sex Timmar

6 TIMMAR FOTOGRAFERING
Under sex sammanhängande timmar följer jag med er på er bröllopsdag. Ni väljer själva vilka delar av dagen ni vill att jag följer med på. Kanske från det att brudklänningen tas på i nervös förväntan till ert mingel innan festen. Oavsett vilka delar av dagen jag är med på så kommer ni att få ovärdeliga stunder fångade på bild från en av de bästa dagarna i ert liv.

BRÖLLOPSMÖTE
I alla bröllopspaket ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Är det något speciellt jag behöver veta? Ska ni åka helikopter? Ska ni ha ett hemligt bröllop i trädgården hemma? Let me know! Det är också ett tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop!

PROVFOTOGRAFERING
Vid ett tillfälle som vi bestämmer tillsammans gör vi en mindre fotografering, om ni vill. En liten minidejt för er två att njuta av varandra mitt i bröllopsplaneringen.

FULL SERVICE (såklart)
För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver.

400 BILDER
Ni får 400 stycken högupplösta och redigerade bildfiler levererade till er via ett webbgalleri.

26 000 kr

Ready To Make Some Magic?

Bokningsförfrågan bröllop


Vi tycker att vi är paret som: (flera kan väljas)
Har lätt till skrattÄlskar katterTrivs med att resaÄlskar att tränaÄr ganska romantiska faktisktSom tycker hundar är livetÄr lite tystlåtna av ossÄr spralligaÄlskar vinÄr totalt nykäraBrukar vara väldigt spontanaTycker om att ha kontrollÄr lugna själarFaktiskt är väldigt roligaÄr socialaTycker om choklad löjligt mycket

Om vi skulle beskriva tanken om vårt bröllop skulle vi säga att det blir: (Flera kan väljas)
VackertAvslappnatRoligtVärldens festFamiljärtLitet och intimtBohemisktLantligtKlassisktMysigtStort och häftigtRomantisktParty party partyKärleksfulltCooltKänslan är viktigastLyxigt

Ladda upp en bild som beskriver er eller ert bröllop. Kan vara en bild på er, månen, era husdjur, favoritställe, inspirationsbild till bröllop eller vad ni själva vill visa som får mig att se mer vilka ni är som personer.


OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. kontakt@fotografjennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.