Jennifer Nilsson

Jag älskar kärlek och gapskratt. 

Ge barnen kärlek, mer kärlek och ännu mer kärlek. Så kommer folkvettet av sig självt.

– Astrid Lindgren (Världens bästa Astrid)

Hej, det är jag som är Jennifer!

Saker jag aldrig tröttnar på är godisferraribilar, Harry Potter böckerna, havsluft och möten med nya människor. Jag är noggrann, social och har lätt till skratt. De som känner mig brukar säga att jag alltid är glad och att det är svårt att få mig att sluta prata när jag väl har börjat. Grå är min färg men jag är allt annat än grå.

När jag inte jobbar med kameran i handen eller framför datorn så hittar ni mig allt som oftast med näsan i en bok i min favoritfotölj eller på altanen. Eller på gymmet där jag gärna lyfter tungt eller dansar loss till bra musik. Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor. På riktigt. Inget konstlat, uppställt och ordnat. Utan riktig jäkla kärlek, med morgontrötthet, kissnödighet, gråtkalas och allt vad det innebär. 

Det finaste med det här jobbet är att få se hur andra älskar varandra och hur kärlek verkligen make the day. Och jag är inte här för att vara en främling som dyker upp med en kamera i handen och ber er le lite stelt och stå i obekväma poser. Det är så mycket mer för mig. Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor. Ni är inte bara mina kunder, många av er blir också mina vänner, hur cheezy det än må låta. 

När mitt hjärta slår lite extra

Om ni tycker att känslor, gapskratt och att få era bilder att verkligen visa er, for real, är det viktigaste, då har ni kommit rätt. Mitt hjärta tar liksom små extra skutt när jag får skapa magi tillsammans med människor på ett sätt som råkar vara med en kamera i handen.

Med handen på hjärtat, för mig handlar inte fotografering om att ta den där perfekta bilder när alla inställningar satt som en smäck. För mig handlar det om att fånga er kärlek för varandra, den där barfota-i-regnet-med-lite-hångelsaliv-hängandes i mungipan-känslan.

Er bröllopsdag består av så många olika delar och för de allra flesta så är det första gången ni kommer i kontakt med en fotograf, någonsin. Det kan kännas lite överväldigande och svårt att greppa men jag tänkte berätta lite hur jag jobbar och vad ni kan förvänta er om ni väljer att ha med mig på er bröllopsdag.

 Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open. 

– Albus Dumbledore (Harry Potter and the Goblet of fire)

hur jag jobbar

Okej så jag lovar, ni kommer inte behöva stå och titta in i kameran och le lite stelt. Inget sånt! Jag har mina knep för att få er att slappna av och den största nyckeln i det hela ligger i att vi lär känna varandra. Mitt huvudfokus är alltid att ni ska ha roligt och känna er bekväma, alltid. 

De flesta jag fotat brukar alltid säga ”vi är så obekväma framför kameran och blir aldrig bra på bild” men går sedan från fotograferingen och tyckte att det var hur kul som helst och inte det minsta stelt. För jag lovar, det måste inte vara tråkigt eller stelt att anlita en fotograf. Och jag ser till att ni har en pretty damn good time. 

På en bröllopsdag så är det ganska många timmar som jag som fotograf kommer hänga med er. Jag kommer troligen se er som mest sårbara med känslorna på utsidan. Kanske kommer jag få se er gråta, gapskratta, krama om nära och kära eller krama om de ni inte träffat på många år. Det är en stor dag och mycket som händer och för att jag ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt så är det viktigt för mig att klicka med mina par. Tiden och den känslan ni har med mig som fotograf under fotograferingen och dagen kommer också att sätta känslan för bilderna. Och den känslan vill vi ha på topp eller hur?

Med många bröllop fotade har jag samlat en hel del erfarenhet. Känn er fria att använda mig som bollplank bäst ni vill. Jag kan hjälpa er med tidsplanen för dagen, vilka delar ni kan spara lite pengar på, hur ni får ut så mycket av tiden med era nära och kära som möjligt, hur ni slipper stressa i onödan, klänningstips, smakråd om det mesta. Oavsett hur litet eller smått så finns jag som hjälp för att ni ska få en så stressfri och njutbar dag som möjligt.

 

 Man tar lite härifrån och lite därifrån och joxar ihop det så blir det lagom jox. 

– Astrid Lindgren

Tycker du att vi känns som perfect match?

Kom igen, vi tar en riktig mysstund och så har ni mig där med en kamera framför fejset. Det blir kul!
Let's make some magic

Instagram

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found

OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. kontakt@fotografjennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.